Monitör Ekran Panel Arızası ve Çözümü

Monitör-Ekran-Panel-Arızası-ve-Çözümü

En Uygun Fiyatlar ile 2. El Monitör Ekran Panel Fiyatları

Monitörünüzün ekran paneli kırıldı darbe gördü bozuldu arızalandı gibi sorunlar yaşadığınızda monitörünüzün ekranın değiştirme kararı alırsınız. Yalnız bazı monitörlerin sıfır panelleri satılmıyor. Genel olarak 21.5 inç ve üzeri bazı monitörlere uyumlu veya uyumlu olabilecek sıfır paneller satılıyor. Fakat bu sıfır panellerde monitör fiyatı kadar yada daha fazla bir ücret çıkmaktadır. Buna göre panel değiştirmek yerine monitörünüze benzer yeni bir monitör satın almak yada monitörünüze uyumlu ikinci el bir ekran arayışında bulunursunuz. Buda genel olarak zor bulunur ikinci el monitör ekranları. Bizim web sitemizde 2.El monitör ekranları satışını yapıyoruz. stoklarımızda mevcut olan monitör panellerin ilanlanları mevcuttur. Genellikle sattığımız monitör ekran paneller 22" inç ve altındaki boyutlarda stok bulunur.

Monitörünüze uyumlu bir ekran panel bulamadığınızda ve bütçeniz yeni bir monitör almaya yetmiyorsa ikinciel monitör satın almak en iyi alternatifler arasında yer alıyor.

2.El Monitör Ekran panel çeşitlerimize Buradan Ulaşabilirsiniz

Sıfır monitör ekran panel satışımız yoktur sebebi ise Sıfır monitör panelleri pahalıdır. Bu yüzden pek fazla alıcı olmadığı için satışınıda yapmıyıruz

Etiketler: Monitör, Ekran, Panel, Arızası, Çözümü, Tamiri, Onarımı
Ekim 30, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR